Natasha KalidinCoach

Natasha Kalidin, Coach bij Ufind B.V.
Expertise
  • Re-integratie spoor2
  • Engelstalige begeleiding
  • Outplacement
  • Loopbaanbegeleiding
Ervaring met
  • Burnout
  • Stress
  • HSP
  • Long COVID

n.kalidin@ufind.nl

+31 6 83778486

Hallo! Wat leuk dat je op de website van UFIND bent gekomen!

Tijdens mijn 15+ corporate ervaring in de Tech-industrie ben ik werkzaam geweest voor bedrijven zoals Microsoft en LinkedIn waarbij ik samenwerkte met bedrijven binnen de Top-Tech 500 categorie. Deze industrie heeft veel mooie aspecten zoals mogelijkheden tot groei en waarmaken van ambities. Zo heb ik in 2019 mijn coachings- en consultancy praktijk opgericht ‘Coach For Good’ waarbij ik heb gewerkt aan verschillende sociale-, economische- en klimaatprogramma’s. Een ‘fast-paced’ industrie heeft ook een keerzijde en na de geboorte van mijn tweede zoon werd een succesvolle carrière in de Tech wereld, 2 jonge zoontjes, een eigen bedrijf te veel en viel ik zelf langdurig uit. Logisch denk ik nu!

Vanaf 2023 ben ik me gaan richten op mensen binnen organisaties die langdurig uitvallen door ziekte, met een specialisatie in Stress en Burnout. Ik heb kwalificaties behaald in Co-Active Coaching (CTI), Leefstijl Coaching (Vitalogisch), DISC- en DRIVERS Analyse en Self-Boundary Awareness (Nick Blaser) met een certificatie bij het International Coaching Federation. Mijn missie is om mensen weer in hun eigen kracht te laten komen en weer terug te treden in hun wereld op een duurzame manier.

Ik heb in 5 verschillende landen (4 continenten) gewoond en ben sinds 2018 weer terug in Nederland, samenwonend met mijn partner en 2 zoontjes (geb. 2018 en 2020). Avontuur, humor, groei, compassie zijn belangrijke waarden voor mij en deze probeer ik zo veel mogelijk in ere te houden. Tot slot, hier is een quote van Lao Tzu wat sterk bij mij resoneert

At the centre of your being you have the answer; you know who you are and you know what you want

Hoe kunnen wij u helpen?

vraag nu een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ?