Outplacement

Wij zijn uw outplacement specialist bij individueel ontslag of voor kleine groepen (maximaal 6 personen)..

We houden ervan als het moeilijk of complex is. Dus kandidaten die op het oog niet zo kansrijk zijn, of in een moeilijke economische markt, wij schrikken daar niet van terug.

We zijn een klein team van ervaren re-integratie en outplacement specialisten, die met veel positieve energie en kennis van de arbeidsmarkt resultaat willen behalen voor uw medewerker.

We geloven erin dat coaching en training belangrijk zijn maar niet voldoende om tot resultaat te komen. Omdat ons team ervaring heeft aan beide kanten van de tafel, outplacement én recruitment halen we betere resultaten.

We bieden ook onze denkkracht, netwerk, en komen zelf met vacatures die passen of inspirerend zijn.

Individueel programma

Onze aanpak kenmerkt zich door effectieve coaching op basis van de ACT methode in de fase van afscheid nemen en een praktische aanpak gericht op de arbeidsmarkt.

Onze begeleiding is altijd maatwerk, u kunt daarbij kiezen uit diverse onderwerpen

  • Coaching via de ACT methode
  • Assessments – drijfveren – beroepskeuze
  • Loopbaankeuzes – zoekprofiel
  • Training (solliciteren, presenteren, netwerken)
  • Update CV
  • Opnemen Video CV
  • Arbeidsmarktstrategie
  • Netwerk benaderen
  • Aanbod kansen
  • Advies bij onderhandelen met de nieuwe werkgever en check van de arbeidsovereenkomst

Omdat we een kleinschalig bureau zijn kunnen we een individuele aanpak ook garanderen, met coaches die zelf alle vaardigheden in huis hebben.  Ook het belang van 1 coach, die het hele traject met de medewerker doorloopt  en continuïteit blijft bieden tot het resultaat is bereikt, staat bij ons voorop.

Tarief

Bij een (individuele of groeps) maatwerkprogramma hoort een maatwerk tarief. In overleg met u doen wij een voorstel op maat.

ACT Coaching

Hoe krijgen onze coaches wel beweging bij uw medewerker en de interne organisatie? Wij maken gebruik van de ACT methode. De Acceptance & Commitment Theorie van Steven C. Hayes . Dit is een relatief nieuwe vorm van coaching uit de stroming van de positieve psychologie, die belemmerende (negatieve) gedachten omzet in acceptatie om tot een oplossing te komen waar men volledig achter gaat staan.

Onze coaches zijn opgeleid in deze methodiek en passen deze met succes toe in re-integratie, loopbaan en outplacement vraagstukken. Het is onze ervaring dat de begeleiding door deze methodiek zich versneld kan richten op de acties die nodig zijn om tot een oplossing te komen die door werknemer en werkgever gedragen wordt.

Bent u nieuwsgierig naar deze methode ? (klik hier)

Hoe kunnen wij u helpen?

vraag nu een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ?