Maaike van der KaaijCoach

Maaike van der Kaaij, Coach bij Ufind B.V.
Expertise
  • Re-integratie spoor1
  • Re-integratie spoor2
  • Outplacement
Ervaring met
  • Burnout
  • Stress
  • Long COVID

+31 6 27344383

Ik ben Maaike en help mensen graag verder. In het leven zie ik mezelf als gedreven, geïnteresseerd in anderen en ruimdenkend. Dit is ook hoe ik mijn werk als coach aanpak. In gesprekken vind ik het belangrijk om samen tot inzichten te komen en op een positieve manier op zoek te gaan naar wat iemands mogelijkheden zijn.

Accepteren wat niet meer kan en focussen op wat juist wel kan. Dat gaat niet alleen over werk. Zaken zoals leefstijl (beweging, voeding, zelfzorg) en sociale contacten zijn ook van groot belang.

Door naar het geheel te kijken valt er meer te bereiken. Naast coach ben ik werkzaam als psycholoog en stewardess. Contact met mensen, over de hele wereld, maakt mij gelukkig. Met het geluk dat ik zelf uit werk haal inspireer en help ik graag anderen op weg! 

Hoe kunnen wij u helpen?

vraag nu een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact op

Wat cliënten zeggen over Maaike

Ik heb Maaike als een ontzettend fijne coach ervaren! Ze is empathisch, kan goed luisteren en is in staat veel rust te brengen in tijden waarin mijn gedachten voor mijzelf vaak overweldigend voelde. Omdat Maaike naast haar werk als coach ook als psycholoog werkzaam is, kan ze ook vanuit dat werkveld met je meekijken. Dit gaf extra veel verdieping en zorgde ervoor dat onze gesprekken niet beperkt werden tot werkgerelateerde onderwerpen maar dat we samen ook meer kwetsbare onderwerpen konden bespreken.

Dit was ontzettend waardevol, omdat uitval in mijn geval (en ik denk ook voor vele anderen) niet alleen maar wordt veroorzaakt door werk maar door een combinatie van factoren en onderliggende thema’s als onzekerheid, angsten en het gevoel niet goed genoeg te zijn.
Wat mij daarnaast hielp, is dat Maaike heel praktisch met je meekijkt en vaak hele fijne adviezen en oefeningen had om bepaalde gedachten en patronen uit te dagen en te doorbreken. Ik gun iedereen een Maaike!

Yvonne

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ?